Bende galiba hemoroid var

Hocam bende galiba hemoroid var. Tuvalete gittiğimde bazen canım yaniyo ve kana denk geliyorum. Ve bu aralar aşırı derecede kaşınma var. Tedavi görmeye cekiniyorum.ne yapmalıyım lütfen yardim edin. (18 Şubat 2015)

Size geçmiş olsun. Dışkılama sırasında ağrı, kanama ve kaşınma gibi yakınmalarınız var. Bu tür yakınmaları olan hastaların nerede ise tamamına yakını, sizde olduğu gibi, kendilerinde hemoroid veya basur sorunu olduğuna inanırlar. Ancak, mevcut yakınmalar basur nedeniyle olabileceği gibi, ayrıca: makat çatlağı, makat fistülü, makat apsesi, proktalgia fugax, levator ani sendromu, makat kanseri, rektum kanseri, proktit, anal kriptit, iltihabi bağırsak hastalıkları, makat bölgesi yaralanmaları ve cinsel temasla bulaşan hastalıklar nedeniyle de olabilir. Bu sebeple, sorununuz için bir Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız yararlı olur.

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz