Tuvalete çıktıktan sonra kuyruk sokumunda ağrı

Merhaba yaklaşık 2aydir makatta ve kuyruk sokumda agri var ve iylesmeyen hemoroid.ilac fitil krem hepsini kullandim fakat pek faydasini goremedim.makat etrafinda kirmizi ve beyaz memeler var kanamam yok.tuvalete ciktiktan sonra dayanilmaz bi agri ve aci oluyo.utandigim ve korktugum icin doktora gidemiyorum .biilgilendirirseniz sevinirim.simdiden teşekkür ederim. (24 Haziran 2013)

Geçmiş olsun. Makatta memeler, makatta ağrı ve kuyruk sokumunda ağrı gibi yakınmalarınız var. Bu sorun; makat çatlağı, kıl dönmesi, makat siğili, proktit, cinsel yolla bulaşan makat hastalıkları, bağırsak polipleri, makat sarkması, makat fistülü, makat apsesi, rektum kanseri ve makat kanseri gibi sorunlar da makat şişliğine neden olabilir. Size sanal ortamda herhangi bir tedavi yöntemi önerilemez, sorununuz için birçok hastamızda olduğu gibi makat muayenesinden korkmayıp yada kaçmayıp, cesaretinizi toplayarak bir Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız gerekir.

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz