Makatta ağrı için resim ile teşhis koyma

Hocam 18 yaşındayım ve çocukluğumdan beri kronik kabızlık çekiyorum yani erteliyorum tuvalete çıkmayı. ve yaklaşık 7 aydır ilerleyen kanamalı hemoroid var galiba. sadece tuvalete çıktıktan sonra 6-7 saat ağrı oluyor sonrasında geçiyor ve hiç dışarıda kalmıyor. sınav sürecindeyim tedavi nasıl olur. resim için bakın lütfen: ………………….. ayrıca ………………… şurup kullanıyorum. (01 Mart 2013)

Bu web sitesinin amacı hiçbir zaman sanal ortamda hastalara tanı koymak değil, sorunu olan kişileri tedavileri öncesinde doğru yönde bilgilendirmektir. Sanal ortamda bir resime bakarak, yorum yapmak veya tanı koymak ciddi etik ve hukuki sakıncalar doğurur. Sorununuzun anlaşılması ve buna göre de tedavinizin düzenlenebilmesi için, sizin bir Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız yararlı olur.

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz