Ameliyatlık bir durum söz konusu mudur?

2 hafta önce acı yediğim için dışkılama esnasında çok fazla ıkındım ve yıkarken bezelye büyüklüğüne yakın bir sertlik farkettim.dokununca ağırıyordu.hemen 1 haftalık krem ve fitil kullanımına başladım.ardından yine 1 hafta düzenli ………………. kullandım.hiç kanama yaşamadım.meme iyice küçüldü ve bende dışkılama düzenimi en iyi şekilde 2 haftadır ayarlıyorum.bu meme küçüldü fakat halen tam olarak yok olmadı.ve ben aktif olarak vücut geliştirme yapıyorum.ne yapmalıyım yani ameliyatlık bir durum söz konusumudur teşekkürler… (19 Şubat 2013)

Size geçmiş olsun. Daha sorununuzun ne olduğunu bile bilmeden, sanal ortamda sizde ameliyatlık bir durum olup olmadığına hükmetmek tabiki mümkün değil. Şayet sorununuz hemoroid ise, vücut geliştirme sporu yapanlarda sorunun daha belirgin hale geldiğini bilmenizde yarar var. Sanal çözümler aramak yerine, bir Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız uygun olur.

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz