Tedavi için kaç gün gerekli?

Hocam tekrar selam, Öncelikle sorularımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Hocam ben en kısa sürede size tedavi için gelmek istiyorum.Fakat yurt dışından geleceğim için öğrenmek istediğim 2 konu var. 1-tetkik ve tedavi için kaç gün gerekli? 2-kliniğinizde ssk geçerlimi? Saygılarımla (09 Aralık 2012)

Size geçmiş olsun, daha önceki birinci ve ikinci sorunuzu yanıtlamıştık. Öncelikle, ekibimizin SSK, Emekli Sandığı, Bağkur, SGK gibi kurumlarla anlaşması bulunmamaktadır. Tetkikleriniz ve tedaviniz için kaç gün gerekebileceğini ancak muayene sonrasında size belirtilebilir, takdir edersiniz ki, sizi muayene etmeden, farklı bir hekimin tanısına dayanarak, size ne tür tetkik ve ne tedavi yapılacağı belirtilemez. Ekibimize muayene olan hastaların % 25’inin il dışından ve % 5’inin ise yurtdışından geldiğini bilmenizde yarar var.

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz