Basur illeti için tedavi önerisi

Merabalar hocam; benim 3-4 yıldır çektiğim bi sıkıntı var bağsur illeti kaşınma yanma ağrı oluyo özellikle büyük tuvalete çıkınca kanama oluyo ve o bölgede memeler oluştu.Doktora gitmedim hiç önceleri şişme kendiliğinden sinip kayboluyodu ama bi kaç gündür memeler hiç sinmiyo ve çok ağrı oluyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum günlerim ızdırap gibi geçiyo.sıcak suya da oturm yöntemini denedim şimdilik sadece kısa bir rahatlık veriyo 2-3 saat sonra yine aynı durum oluşuyo ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Bu illetten kurtulmak istiyorum insanın psikolojisini bile bozuyor oturamamak rahat dolaşamamk yatamamak mahvetti beni… yardımlarınızı bekliorum hocam teşekkürler… (09 Eylül 2012)

Makatta şişlik, makatta kaşınma ve yanma, makattan kanama ve makatta ağrı yakınmalarınız var. Oturma banyosu yapmışsınız ancak rahatlamamışsınız, bizden de tedavi önerisi talebinde bulunmuşsunuz. Portalimize üyelik aşamasında açıkça belirtildiği gibi, sanal ortamda, herhangi bir tedavi önermiyoruz veya bir ilacın etkinliği hakkında yorum yapmıyoruz. Sizin bir Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız ve sonucuna göre tedavinizin düzenlenmesi yararlı olur.

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz