Makat fistülü ameliyatı için sorular

yaklaşık bir buçuk ay önce anal apse ve iç hemeroid ameliyatı geçirdim.şimdiyse doktorum anal fistül teşhisi koydu şu an antibiyotik iğne ve krem kullanıyorum yaklşık 5 6 gün sonra ameliyat olacağımı söyledi sizce ameliyattan başka bir çare var mı yada başka bir doktora gözükmelimiyim ameliyattan sonrada tekrar fistül olma olasılığım nederece bunu nasıl engelleyebilirim. tabi asıl korktuğum makat kanseri olasılığı nedir.cevbınız için şimdiden teşekkürler (03 Eylül 2012)

Size geçmiş olsun. Portalimize üyelik aşamasında açıkça belirtildiği gibi, etik kurallar gereği, sanal ortamda bir hekimin tanısından yol çıkarak yorum yapmıyoruz, ek tanı koymuyoruz, tedavi şekli önermiyoruz, bir ameliyat tekniğinin yada önerilmiş olan bir tedavinin uygun olup olmadığı konusunda bir yorum yapmıyoruz, zira her hastanın tanısının konulmasında muayene esastır. Lütfen kendi hekiminize tekrar başvurunuz ve mevcut sorunlarınızı aktarınız.

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz