Sabah tuvaletimde dışkının yanında bol miktarda kan gördüm, kolonoskopiden korkuyorum.

Merhaba ,cumartesı gunu (23/04) bol acılı cıg kofte yedım. ve butun gun belı baya sıkı bır kot pantolanla dolastım. aksam da sarap ıctım. sabah tuvaletımde baya bı kan oldugunu gordum. Dıskı rengı normal fakat dıskı yanında kırmızı renkte kan vardı. Bu ıyı ce azalmaklaberaber 3 gundur devam edıyor. 3.gun sabahı(bugun 26/04) hıc yoktu.ogleden sonra gene 1-2 damla kanama oldu . Kanama tam dıskının son kısmından sonra oluyo. 2 gundur Daflon kullanmaya basladım.Bende Ic basur oldugunu 2 yıl once bır doktor soylemıstı.Yılda 1-2 defa kanama oluyodu ama 1 gunde gecıyodu. Bu uzun surdu.. Sebebı ne olabılır. Kolonoskopıden de korkuyorum. Tesekkur (26 Nisan 2011)

Makattan kanama, size iki yıl önce ifade edildiği gibi basur (hemoroid) nedeniyle sıkça görülür. Ancak, unutmayınki geçmişte olduğunuz muayenede, hemoroid sorununuz olabilir, ancak iki yıl sonra ise farklı bir sorun bulunabilir. Nitekim ilgili linkte belirtildiği gibi makattan kanamanın pekçok nedeni vardır.

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz