Üçüncü derecede hemoroid var, makatımda sürekli ağrı var ve sürekli karın ağrısı çekiyorum.

saygılar hocam ben 28 yaşındayım bende üçüncü derecede hemoroid var makatımda sürekli bi agrı var ve sürekli karın ağırısı çekiyorum gaza baglı karın agrısı ve makatımdan kan gelince sancım geçiyor bunun hemoroidle bi ilişkisi varmı ve bu derecedeki hemoroidin tedavisi amelyatmı artık iş yerimde oturamaz hale geldim masa başı çalıştığım için oturmak zorundayım ama oturmak bana kabus gibi yanıtlarsanız sevinirim ii günler hocam… (08 Nisan 2011)

Geçmiş olsun, gaza bağlı karın ağrısı ve üçüncü derecede hemoroid gibi sorunlardan yakınmaktasınız. Karın ağrınız  hemoroid ile ilgili olmayabilir, bu sorun sıklıkla daha çok gençlerde olan irritabıl bağırsak sendromu veya daha çok ileri yaşlarda görülen bağırsak divertikülü  vb. sorunlarda olabilir. Size öncelikle kolonoskopi  ve ardından uygun tedavi gerekir. Bu amaçla hekime (Gastroenteroloji Uzmanı veya Genel Cerrah) başvurmanız yararlı olur. 

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz