Bitkisel ilacı tavsiye ediyormusunuz?

hocam bende hemoroid hastasıyım.doktorum amelıyat olmamı soyluyor.ben de korkuyorum.bitgisel bi ilaç var ……………..nasıl tavsiye ediyormusunuz veya tavsiyeleriniz nedir? (28 Şubat 2011)

Bizde muayene ettiğimiz hastalarımıza hemoroid tedavisi amacı ile http://www.hemoroiduzmani.com/126/cerrahi-disi-tedaviler/bitkisel-tedavi.html linkinde belirtilen bazı bitkisel takviyeleri öneriyoruz. Bu tür bitkisel takviyelerin, ilaç şekline geçebilmesi için birçok bilimsel çalışma ile yararlılıklarının ispat edilmesi gerekir. 30.12.2010 tarihli haberde AB ülkelerinde birçok bitkisel ilacın yasaklanacağı açıklandı. http://www.abhaber.com/ozelhaber.php?id=8425 http://www.haber10.com/haber/227420/ Öncelikle, ‘5-6 kez ameliyat olanların dertlerini bitirdi’, ‘basura paydos’ ‘hemoroide son’ veya ‘basura son’ gibi duyurulara pek itibar etmemek gerekir. Şu şekilde düşünmeniz gerekir, tıp alanında tekrarlama veya nüks sorunu olan hastalıklar için sıklıkla bu sloganlar kullanılır. Sıklıkla ‘garantili basur tedavisi’ ‘basura paydos’, ‘basura son’ ve ‘basura kesin çözüm’ gibi sloganlar bu nedenle üretilmektedir. Hemoroid genellikle basit ve kolay tedavi edilebilecek bir hastalık veya sorun gibi görülürken, günlük uygulamada bu düşünce pek geçerli değildir. Hemoroid ameliyatlarından sonra genellikle % 5-15, ameliyatsız tedavilerden sonra ise % 10-50 arasında tekrarlama görülür. Bitkisel tedavilerin genelde uzun dönemde başarı oranı % 50’dir. 

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz