2005 yılından beri anal fistül var, seton taktılar ama yine oldu

anal fistül hocam ben 2005 yılından beri bu rahatsızlığı çekiyorum gitmediğim genel cerrahi uzm kalmadı en son 2009 yılında seton taktılar 1 yıl falan biraz rahat ettim yine ağrım kaşıntım makatta yanmalar oluyor 2,3 günfeçi şekilde acılar çekiyorum ve iltihap patlıyor uzm özel,doc,prof hepsine gittim umudum setondu ama yine oldu soruma cevap verir seniz çok sevinirim saygılarımla iyi çalışmalar (02 Mart 2011)

Geçmiş olsun, sürekli tekrarlayan bir makat apsesi (anal apse, anorektal apse, perianal apse) ve iyileşmeyen bir makat fistülü (anal fistül, anorektal fistül, perianal fistül) sorununuz olduğu anlaşılıyor. Makat fistülü tedavisinde nüks oranı en düşük olan yöntem % 0-10 ile seton tekniğidir. Kendi alanında uzman hekimlere gitmiş olabilirsiniz, tekrar yardım almak istediğinizde bağırsak cerrahisi (kolorektal cerrahi, koloproktoloji, proktoloji) ile yoğun uğraşan bir Genel Cerrah’tan yardım almanız uygun olur.

2012 yılından beri, yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda,
(0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

UZMANA SOR!

Lütfen sorunuzu buraya yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz